Zöhre Demir

Zöhre Demir, stifter af FamilieZonen

Jeg er oprindelig uddannet pædagog og efterfølgende taget en overbygning med tværfaglig kandidatuddannelse inden for sundhedsfremme, sundhedsstrategier og pædagogik. Med min solide faglige baggrund og mange års erfaring i arbejdet med børn og unge samt deres familier, har jeg opnået en bred vifte af kompetencer, som bl.a. inkluderer strategier, der fremmer sundhed og trivsel i familier. Som sundhedsformidler i udsatte boligområder, har jeg desuden fået opbygget stærke kompetencer i at undervise og faciliterer dialog om sundhedsfaglige emner. 

Med en stor passion inden for arbejdet med børn og unge samt deres familier, har jeg sammen med Tülay Sahin etableret FamilieZonen i 2018. Vores mission er at bidrage til at skabe trygge og sunde rammer for børn og unges opvækst for at sikre dem en god fremtid i samfundet.

Telefon: 91824960

mail: zdemir@familiezonen.dk

Tülay Sahin

Tülay Sahin – stifter af FamilieZonen

Jeg er en erfaren pædagog med en systemisk familieterapeutuddannelse og en mangeårig karriere inden for arbejdet med udsatte børn og unge samt deres familier. Min professionelle erfaring inkluderer både arbejde inden for den kommunale og private sektor, samt organisationer som RED-safehouse og Røde Kors Asylcenter. Denne erfaring har givet mig en dybdegående indsigt i kompleksiteten i de udfordringer, som kan true en families, børn og unges trivsel og udvikling. Ligeledes har jeg opnået stærke kompetencer i at sikre indsatsforløb, der kan give de bedste rammer for en families, børn og unges udvikling. Igennem årene er jeg desuden blevet bekræftet i, at det er muligt at lykkes med at hjælpe børn og unge samt deres familier, når vi som udgangspunkt har en støttende og anerkendende tilgang. Netop disse erfaringer har været mit afsæt i forhold til at starte FamilieZonen op.

Telefon: 31620022

mail: tsahin@familiezonen.dk

Naile Erman

Naile Erman, Udviklings- og kommunikationskonsulent i FamilieZonen

Med en solid baggrund som socialrådgiver har jeg siden 2003 arbejdet i forskellige regi, herunder det kommunale, private og i behandlingsregi, hvorved jeg har opnået en dybdegående forståelse af forskellige aspekter inden for social- og beskæftigelsesområdet. Min uddannelse som projektleder har tilføjet en ekstra dimension til mine erfaringer og faglige ekspertise. Udover at mestre planlægning, organisering, ressourceoptimering og -styring, besidder jeg stærke kompetencer i ledelse og motivation af teams mod succes.

Overordnet er drivkraften i mit arbejde, at vi som organisation har en vedvarende stræben efter at forbedre vores indsatser og skaber værdifulde resultater for vores borgere. Jeg mener, at det er vigtigt, at vores indsatser giver mening for vores borgere, og at de føler ejerskab og tro på egne evner, for at vi kan hjælpe dem videre til noget bedre.

Telefon: 31797846

Mail: nerman@familiezonen.dk

Ameena Arshed

Ameena Arshed – Teamleder & familiebehandler i FamilieZonen

Med en stærk baggrund som uddannet pædagog siden 2004 og en certificering som familiebehandler i 2020, fungerer jeg som teamleder i Familiezonen. Gennem mine mange års erfaring har jeg haft privilegiet af at arbejde med forskellige målgrupper, primært inden for etniske minoriteter. Min arbejdsportefølje omfatter småbørn, børn og unge i udsatte positioner, uledsagede flygtningebørn samt sårbare etniske minoritetsfamilier.

Gennem mine erfaringer er jeg blevet udstyret med indsigt i, hvordan jeg kan medvirke til at fremme den mentale og følelsesmæssige trivsel og hjælpe de borgere vi møder med at skabe positive udviklingsveje. Samtidig har jeg udviklet kompetencer til at assistere forældre med at opbygge en støttende og udviklende familiestruktur, hvor deres børn og unge trygt kan vokse op i.

Aktuelt er jeg ved at uddanne mig som psykoterapeut med fokus på par- og familieterapi. Dette vil yderligere berige min evne til at have fokus på enkeltpersoners og familiers følelsesmæssige oplevelser, hjælpe med at identificere mønstre og med at skabe sundere relationer og dynamikker.

Jeg brænder for en ressourceorienteret tilgang og tror på at skabe meningsfulde forandringer i de familier, vi arbejder med hos FamilieZonen. Mit mål som teamleder er at fremme en atmosfære af høj faglighed, hvor vi sammen kan arbejde mod at skabe positive resultater og bane vejen for en mere harmonisk fremtid for de borgere, vi tjener.

Telefon: 22555216

mail: aarshed@familiezonen.dk

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.