Administration

Zöhre Demir

Zöhre har en tværfaglig kandidatuddannelse i sundhedsfremme sundhedsstrategier og pædagogik.og er uddannet pædagog. Hun har derfor stærke kompetencer inden for strategier, der fremmer sundhed og trivsel i familier. Zöhre har mange års erfaring inden for flere pædagogiske og socialpædagogiske arbejdsområder, herunder erfaring fra udsatte boligområder som sundhedsformidler. Hun har undervist og stået for dialogmøder vedr. sundhedsfaglige temaer og har arbejdet opsøgende i boligområder.

Telefon: 91824960

mail: zdemir@familiezonen.dk

Tülay Sahin

Tülay er systemisk familieterapeut og uddannet pædagog. Hun har mange års erfaring med arbejdet med unge og deres familier. Blandt andet gennem ansættelser ved RED-safehouse, der huser unge på flugt fra æresrelaterede konflikter samt ved Sandholmlejren som netværksmedarbejder. Senest har hun arbejdet i udsatte boligområder, som projektmedarbejder og som souschef i et fritidstilbud.

Telefon: 31620022

mail: tsahin@familiezonen.dk

Ameena Arshed

Ameena er uddannet pædagog i 2004 og certificeret familiebehandler i 2020. Ameena har arbejdet som familiebehandler siden 2019 og ageret som socialfaglig koordinator siden samme årstal hos FamilieZonen. 

Ameena har siden 2004 arbejdet med forskellige målgrupper primært med etnisk minoritets herkomst, herunder småbørn, børn og unge i udsatte boligområder, uledsagede flygtningebørn og udsatte etniske minoritetsfamilier. Ameena har desuden over 7 års erfaring i arbejdet med etniske minoritetsunge på flugt fra æresrelaterede-konflikter og negativ social kontrol, som hun har tilegnet sig gennem arbejde hos RED Safehouse. 

Telefon: 

mail: aarshed@familiezonen.dk

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.