FamilieZonen har flere faggrupper og konsulenter

Vi løfter ikke alle opgaverne alene.  Vi har sammensat et tværfagligt team som består af psykologer og social- og sundhedsfaglige konsulenter. De har det til fælles, at de brænder for deres fag. Målet for os alle er at omsætte vores faglige og interkulturelle kompetencer til gavn for udsatte familier i de kommuner, hvor der er brug for specialviden og engagement i familiebehandlingen.

 
Faisal Saleem

Faisal er uddannet psykolog fra London med en kandidatgrad i Tværkulturel Psykologi. Han er medlem af Dansk Psykolog Forening samt autoriseret ved Dansk Psykolognævn. Faisal har lang erfaring inden for børne- og familieområdet med behandling af forskellige problematikker, fx relationelle udfordringer blandt par, søskende, livskriser mm. Endvidere har han specialviden inden for tværkulturelle temaer så som: Identitetsdannelse, opdragelse, familieforandringer og tilpasningsstrategier, når forældre og især børn lever i flere kulturer.  Faisal har en bred viden og erfaring omkring anvendelse af terapeutiske metoder. Han har en mangfoldig tilgang, hvor han tager afsæt i forskellige metoder fx kognitiv adfærdsterapi eller systemisk-og narrativ terapi. 

Henriette Pedesen

Henriette er uddannet kropsterapeut og socialpædagog med diplom i neuropsykologi og neuropædagogik. I hendes arbejde i Familiezonen anvender hun kropsterapi til at sænke stresstilstande i kroppen og berolige nervesystemet. Følelsesmæssige tilstande, som stress, sorg, traumer, nervøsitet, usikkerhed, præstation, angst, bekymringer og vrede, kan sætte sig i kroppen og give uhensigtsmæssige symptomer såsom smerter, uro, søvnløshed, åndenød m.m.

Zöhre Demir

Zöhre har en tværfaglig kandidatuddannelse i sundhedsfremme, sundhedsstrategier og pædagogik og er uddannet pædagog. Hun har derfor stærke kompetencer inden for strategier, der fremmer sundhed og trivsel i familier. Zöhre har mange års erfaring inden for flere pædagogiske og socialpædagogiske arbejdsområder, herunder erfaring fra udsatte boligområder som sundhedsformidler. Hun har undervist og stået for dialogmøder vedr. sundhedsfaglige temaer og har arbejdet opsøgende i boligområder.

Telefon: 91824960

mail: zdemir@familiezone

Sefik er speciallæge i Reumatologi og Intern medicin. Han har mange års klinisk erfaring med undersøgelse og behandling af alle gigtsygdomme, rygsmerter og overbelastningsskader. Vores sygdomsopfattelse bliver opbygget igennem vores erfaringer, men også i højere grad igennem kulturelle, sociale og andre indlærte påvirkninger, herunder opdragelse. Med hans lægefaglig og interkulturelle kompetencer bidrager Sefik med viden om, hvordan kulturen, kost- og motionsmæssige faktorer potentielt, kan påvirke sygdomsforståelse og livskvaliteten. Derudover kan der i familiebehandlingsforløbet forekomme lægefaglige problemstillinger, som kan være af svære komplicerede karakter. Uden at gå ind i selve diagnosticering- og behandlingsarbejdet rådgiver han FamilieZonens konsulenter med henblik på at agere forsvarligt i forløbet. Herigennem kan vi sikre at understøtte tværfaglige tilgang på tværs af specialer og kompetencer.

Tülay Sahin

Tülay er systemisk familieterapeut og uddannet pædagog. Hun har mange års erfaring med arbejdet med unge og deres familier. Blandt andet gennem ansættelser ved RED-safehouse, der huser unge på flugt fra æresrelaterede konflikter samt ved Sandholmlejren som netværksmedarbejder. Senest har hun arbejdet i udsatte boligområder, som projektmedarbejder og som souschef i et fritidstilbud.

Telefon: 31620022

mail: tsahin@familiezonen.dk

SHUSHU

Shushu er uddannet international og interkulturel socialrådgiver fra Københavns professionshøjskole på Frederiksberg.  

Hun har erfaring som familiebehandler og stor erfaring i arbejdet med etniske minoriteter. Shushu har bl.a. arbejdet med unge der er blevet udsat for social kontrol og tvangsægteskaber samt konfliktfyldte familier.  

Shushu har desuden stor erfaring indenfor frivilligt arbejde, hvor hun blandt underviser dansk som andet sprog for at forberede borgerne til danskprøven og hjælpe dem et skridt tættere på det danske arbejdsmarked. I FamilieZonen indgår Shushu både som faglig koordinator og som familiebehandler i Familiezonen.

telefon: 

mail: schassebi@familiezonen.dk

Scroll til toppen

Kontakt os

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.