Et samarbejde med Familiezonen opstår i den første kontakt til Familiezonens koordinator for indsatser. Der aftales i samarbejde med sagsbehandler omfanget af indsatsen, bevilling af antal timer, og der fremsendes efterfølgende sagsakter og handleplan til Familiezonen. Vi afsøger herefter det rette match mellem vores konsulenter og familien og vender retur til sagsbehandler. 

Der aftales efterfølgende et opstartsmøde med sagsbehandler, familien og Familiezonens konsulenter, hvor målene for indsatsen gennemgås.

I Familiezonen arbejder vi alle ud fra værdier som Respekt, Anerkendelse, Ærlighed og Åbenhed. Vores kompetencer ligger i, at vi skal opnå sundere og stærkere familier i bæredygtig udvikling. Hos Familiezonen får du et tværfagligt team med specialviden om sociale og kulturelle problemstillinger blandt andet i etniske minoritetsfamilier – herunder æresrelaterede konflikter, kultursammenstød, unges identitetskriser, fysiske og psykiske sygdomme i familie.  

Familiezonens konsulenter har en bred og alsidig erfaring og viden. Vi har kompetencer, der spænder bredt mellem flere faggrupper og kompetencer. Familiezonens konsulenter er en blandet gruppe, der har forskellige kulturelle- og sproglige baggrunde. Det giver os en unik mulighed for at tale og møde familierne ud fra deres sprog og kultur.  Vi erfarer, at familierne ofte er mere samarbedsvillige og føler sig forstået  i forhold til deres baggrund, når de bliver mødt med vores konsulentens interkulturelle viden. Det giver os bedre forudsætninger for at vejlede familierne i forhold til at navigere i en dansk kontekst. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.