Søren Kierkegaard om kunsten at hjælpe: At man, når det i Sandhed skal lykkes en at føre et Menneske hen til et bestemt Sted, først og fremmest må passe på at finde ham der, hvor han er, og begynde der. Dette er Hemmeligheden i al Hjælpekunst.

FamilieZonen blev stiftet i 2017 med det formål at levere specialiseret familiebehandling med en holistisk tilgang, der går dybt ind i familiernes dynamik og skaber sunde og bæredygtige forandringer. Gennem mange års erfaring inden for socialpædagogisk arbejde har stifterne af FamilieZonen identificeret betydningen af at betragte familieudfordringer som komplekse og indbyrdes forbundne, snarere end som isolerede problemer hos den enkelte i familien. Familiebehandling hos FamilieZonen fokuserer derfor på at adressere og støtte en bred vifte af udfordringer inden for familielivet.

FamilieZonen lægger samtidig vægt på kulturel sensitivitet og erkender, at sproglige og kulturelle forskelle kan påvirke kommunikationen mellem sagsbehandlere og familier. Målet er at skabe et tillidsfuldt miljø med en tydelig og effektiv kommunikation.

FamilieZonen vægter at finde den rette konsulent til opgaven, da det har en helt afgørende betydning for forståelsen for familiens vilkår, især i arbejdet med etniske minoritetsfamilier.  Vi tilbyder skræddersyede forløb til hver enkelt familie, hvor behovet nogle gange kræver tilknytning af flere forskellige fagpersoner. Disse fagpersoner besidder hver deres sprog, erfaring og kompetencer for at sikre udvikling af en positiv familiedynamik.

FamilieZonens kerneværdier udspringer af et Fagligt hjerte, Autenticitet samt en Pragmatisk tilgang, som er det solide fundament i vores arbejde med familier i udsatte positioner.

Vores dedikation strækker sig ud over det rent faglige, da det også er en dybt forankret passion for os at støtte og styrke disse familier på deres rejse mod sunde forandringer.

Vi leverer derfor ikke kun teoretiske koncepter, men også håndgribelige redskaber og strategier, der kan implementeres i dagligdagen. Dette muliggør positive forandringer, der varer ved, og som styrker familierne til at håndtere fremtidige udfordringer.

Den enkelte families udvikling og trivsel er vores ultimative mål. Vi guider og støtter med hjerte, autenticitet og en praktisk tilgang for at sikre, at hver familie, vi arbejder med, oplever meningsfulde og varige forbedringer i deres liv.

Tilføj din overskrift her

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.